söndag 1 april 2012

Sjuka barn

Nu var det dags för sjuka barn igen. Thea har fått vattenkoppor och Noel har blivit förkyld :-( Båda har de feber men är rätt så pigga ändå. Tack gode gud för Ipren! Det finns ingeting som kan förbereda en på hur det är att vara förälder och hur jobbigt det är att de är sjuka stup i kvarten, det måste upplevas. Det blir särskilt påtagligt när de börjar dagis. Det är mycket som är bra med dagis, men den stora nackdelen är att det är som en enda stor bakteriehärd och att barnen till en början konstant är sjuka :-( Jag har hört andra föräldras som säger att det kommer att vara såhär ända tills de börjar skolan. Först då har de byggt upp ett fullgott immunförsvar. Så skönt att veta, BARA 3-4 år kvar tills dess!!!

Det känns lite extra trågigt den här gången eftersom vi skulle ha firat 1-årskalas på onsdag då Thea fyller år. Men eftersom båda grynen blivit sjuka blir vi tvungna att ställa in. Litet firande blir det ju så klart, men de ursprungliga planerna går i stöpet.

Nu gäller det bara för mammi und pappi att bita ihop och ta hand om de små tills de blir friska. Men roligt är det inte. Hoppas bara att de är friska lagom till Thea ska börja inskolningen på dagis den 10e.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar